Güllerbahcesi
SITEMIZE BEDAVA ÜYE OLUN HER TÜRLÜ BILGIDEN SIZDE YARARLANIN IYI EGLENCELER

Patlican kebabi(resimli)

Aşağa gitmek

sorum var Patlican kebabi(resimli)

Mesaj tarafından alemsin_valla_ya_sen Bir C.tesi 01 Kas. 2008, 13:54

bir kilo kusbasi et

iki tane kuru sogan

iki tane sarimsak disi

üc patlican

iki büyük boy domates

4 yesil piber

tuz,karabiber
önce kusbasi etlerimizi tencereye koyuyoruz.

üzerine büyük dogradigimiz soganlari sarimsaklari

tuz karabiberimizi ekliyoruz.hic su koymadan kendi suyu cikip cekene kadar bekliyoruz.

daha sonra üzerine biraz sicak su ekleyip kapagini kapiyoruz,

ayri tarafta patlicanlari alacali soyup iri iri kesiyoruz.tavada az yagla kizartiyoruz.

et pisince üzerine patlicanlari büyük dilimledigimiz domatesleri ikiye böldügümüz biberleri ekliyoruz.suyu az gelirse biraz daha su ilave edelim.bu sekilde de patlicanlar yumusayana kadar pisiriyoz.yemegi piserken karistirmiyoruz.servis yaparken güzel görüntüsü bozulmasin.afiyet olsun


***********************************************
Lilypie First Birthday tickers
avatar
alemsin_valla_ya_sen
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 5591
BASARI PUANI : 23125
Kayıt tarihi : 23/03/08
Yaş : 39
Nerden : isvicre

http://www.gullerbahcesi.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz