Güllerbahcesi
SITEMIZE BEDAVA ÜYE OLUN HER TÜRLÜ BILGIDEN SIZDE YARARLANIN IYI EGLENCELER

Join the forum, it's quick and easy

Güllerbahcesi
SITEMIZE BEDAVA ÜYE OLUN HER TÜRLÜ BILGIDEN SIZDE YARARLANIN IYI EGLENCELER
Güllerbahcesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

yayla corbasi

Aşağa gitmek

yayla corbasi Empty yayla corbasi

Mesaj tarafından GurbetGuzeli Çarş. 02 Nis. 2008, 19:01

Yayla Çorbası

Malzemeler yayla corbasi Orbazd10



  • 10 bardak et suyu
  • Yarım bardak pirinç
  • 1,5 kaşık un
  • 1 yumurta
  • 2 bardak yoğurt
  • 2 kaşık yağ
  • 2 kahve kaşığı kuru nane
  • 1 kahve kaşığı kırmızıbiber
  • Tuz

Yapılışı



  1. Pirinç ayıklanıp yıkanır. Et suyunda iyice haşlanır.
  2. Yoğurt, un ve yumurta çırpılıp, et suyu ile sulandırılır.
  3. Kaynamakta olan pirince katılıp ateş hafifletilir.
  4. Kuru nane serpilip, kırmızıbiberli yağ gezdirilerek dökülür.
GurbetGuzeli
GurbetGuzeli
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 6366
BASARI PUANI : 24704
Kayıt tarihi : 23/03/08
Yaş : 48
Nerden : isvicre

http://www.gullerbahcesi.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz