Güllerbahcesi
SITEMIZE BEDAVA ÜYE OLUN HER TÜRLÜ BILGIDEN SIZDE YARARLANIN IYI EGLENCELER

Join the forum, it's quick and easy

Güllerbahcesi
SITEMIZE BEDAVA ÜYE OLUN HER TÜRLÜ BILGIDEN SIZDE YARARLANIN IYI EGLENCELER
Güllerbahcesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mayonezli Levrek

Aşağa gitmek

Mayonezli Levrek Empty Mayonezli Levrek

Mesaj tarafından alemsin_valla_ya_sen Cuma 31 Ekim 2008, 09:44

Mayonezli Levrek - Malzemeler - İçindekiler


1 Kiloluk 1 adet levrek
1 havuç
Yarım soğan
Biraz maydonoz
1 Defne yaprağı
1 Limon
Süslemek için yeşil marul yaprakları
Tuz
Karabiber
5 Kaşık mayonez


Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?


Levreği temizledikten sonra bir tencereye koyun, üzerine biraz su, bir adet havuç, yarım soğan, maydonoz, defne yaprağı, tuz ve karabiber koyup haşlayın.
Servis tabağına marul yapraklarını ve halka halka kesilmiş limon ile süsleyin. Balığın şeklini bozmadan yerleştirin.
Üzerine krema sıkma aleti ile mayonez sıkıp, süsleyerek servis yapın..
alemsin_valla_ya_sen
alemsin_valla_ya_sen
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 5591
BASARI PUANI : 23125
Kayıt tarihi : 23/03/08
Yaş : 44
Nerden : isvicre

http://www.gullerbahcesi.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz